Wonen in de schout

Wonen op het tweede maaiveld

Hoe comfortabel woon jij straks in De Schout?

In De Schout kun je straks kiezen uit twee verschillende typen appartementen. Beide typen hebben twee slaapkamers, een ruime woonkeuken en badkamer met douche, maar de indeling van de binnen- en buitenruimte verschilt. Welk appartement heeft jouw voorkeur?

Woningtype 2, oostgevel

Nog meer van de zon genieten? Kies dan voor een appartement aan de oostgevel (type 2). In deze doorzonwoningen kun je zowel aan de oost- als aan de westzijde van je appartement slapen. De slaapkamers zijn respectievelijk 12,4 en 7,6 vierkante meter groot. Je woont aan de oostzijde, eet aan de westzijde en daartussenin kun je lekker kokkerellen in het keukendeel (31,6 vierkante meter). In het midden van het appartement bevinden zich de badkamer met wastafel en douche van ruim 4 vierkante meter, een aparte toiletruimte en een bergingsruimte voor het opbergen van huisraad.

Kenmerkend voor een doorzonwoning is dat van beide zijden van de woning zonlicht naar binnen valt, dat is wel zo behaaglijk. In de buitenlucht van de zon genieten, kan natuurlijk ook. De woonkamer aan de oostgevel heeft lange, verticale ramen voor extra veel licht en uitzicht en een Frans balkon met openslaande deuren. Op de eerste verdieping kun je bovendien genieten van een eigen daktuin met loggia. De appartementen op de tweede laag hebben aan deze zijde een balkon.

Appartementen De Schout Emmeloord
Plattegrond eerste verdieping