Wonen in de schout

Wonen op het tweede maaiveld

Hoe comfortabel woon jij straks in De Schout?

In De Schout kun je straks kiezen uit twee verschillende typen appartementen. Beide typen hebben twee slaapkamers, een ruime woonkeuken en badkamer met douche, maar de indeling van de binnen- en buitenruimte verschilt. Welk appartement heeft jouw voorkeur?

Woningtype 1, westgevel

De appartementen aan de westzijde (type 1) hebben een balkon met loggia van zo’n 7 vierkante meter. Hier kun je heerlijk beschut of juist in de zon van je ontbijtje of kopje koffie genieten, terwijl je uitkijkt over het gezellige winkelplein en de Poldertoren in de verte. De ruime woonkamer met open keuken telt zo’n 33 vierkante meter. Door de lange raamstroken die van plafond tot vloer lopen, heb je goed zicht op het nieuwe plein beneden.

De slaapkamers, van zo’n 7,5 en bijna 14 vierkante meter, bevinden zich aan de oostzijde van je appartement aan weerszijden van de entree. Aan het eind van de hal vind je de badkamer van ruim 5 vierkante meter en daartegenover het toilet en een bergingsruimte. In deze ruimte kun je de wasmachine neerzetten en andere spullen opbergen, zoals de stofzuiger en keukenvoorraad.

Woon je op de eerste verdieping, dan heb je aan de oostelijke zijde ook de beschikking over een eigen daktuin van sedum en met vlonderdek op het gezamenlijke groendak. Ontmoet hier je buren voor een praatje of lees een mooi boek, zittend in je tuintje.

appartementen Kettingplein Emmeloord
Plattegrond eerste verdieping