Locatie

Wonen in het stadshart van Emmeloord

locatie

Het voorname woongebouw De Schout verrijst op de plek waar tot 2015 flatgebouw De Boei stond, in het centrum van Emmeloord. De laatste jaren is er hard gewerkt aan de vernieuwing van het kerngebied. Met een flinke opfrisbeurt van het Kettingplein en het nieuwe, multifunctionele gebouw De Schout, krijgt het centrum van Emmeloord weer nieuwe dynamiek.

Bereikbaarheid

 • Supermarkt Jumbo

  De Schout speelt een centrale rol in deze vernieuwing. Op de begane grond komen diverse winkels, waaronder supermarkt Jumbo die nu nog aan het Kettingplein zit. Ook de Action verhuist van de zuidkant van de stad naar De Schout.

 • Centrumfunctie

  Emmeloord is in alles de spil van de Noordoostpolder. De plaats is het voorzieningencentrum voor de gehele omgeving met onder meer het gemeentehuis, de bibliotheek, het theater, twee ziekenhuizen, een overdekt zwembad en een golfbaan. Verbindingswegen stralen als een ster uit naar de dorpen die de stad omringen.

 • Bereikbaarheid

  Via de A6 sta je binnen een uur in hartje Amsterdam, op de Vismarkt in Groningen of onder de Dom in Utrecht. De N50 brengt je naar Kampen en Zwolle. Met een appartement in De Schout is het echter niet nodig ver van huis te gaan voor vertier en plezier.

 • Winkels

  Wie van winkelen houdt, zit in de Schout helemaal goed. Je woont hier pal naast de Lange Nering, de winkelstraat van Emmeloord met kleine boetiekjes en winkels van bekende, grote ketens. Het nabijgelegen Kettingplein is het wekelijks toneel van de markt. Vanuit je woonkamer of loggia heb je uitzicht over het winkelend publiek en de bedrijvigheid op straat. Van winkelen tot wandelen, het kan allemaal in Emmeloord.