Wonen in de schout

Wonen op het tweede maaiveld

Hoe comfortabel woon jij straks in De Schout?

In De Schout kun je straks kiezen uit twee verschillende typen appartementen. Beide typen hebben twee slaapkamers, een ruime woonkeuken en badkamer met douche, maar de indeling van de binnen- en buitenruimte verschilt. Welk appartement heeft jouw voorkeur?

driekamerappartementen

Alle appartementen van De Schout hebben twee slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, badkamer met douche en een was- en bergruimte. Op de begane grond heeft elk appartement bovendien een individuele bergruimte voor bijvoorbeeld de fiets.

Beide zijden van het gebouw hebben een trappenhuis met lift voor een veilige en snelle toegang tot je woning. Via de daktuin leiden glazen galerijen vervolgens naar de appartementen op de tweede verdieping.

Parkeren kan naast het gebouw aan de oostzijde of op het nabijgelegen parkeerterrein van de Paardenmarkt.

De appartementen zijn, volgens de normen van deze tijd, uiteraard volledig gasloos. Dat betekent dat de woningen voorzien zijn van een vloerverwarmingssysteem. Het systeem is aangesloten op de individuele warmtepomp in de was- en techniekruimte. Zo is het overal in huis behaaglijk warm in de winter en zitten er geen radiatoren meer aan de muur, dat scheelt weer ruimte.

Wonen in hartje Emmeloord